top of page
Pelican 11, Djoudj 24_1 2019_edited.jpg
UD I VERDEN - REJSEN ER FULDTEGNET

Rejse til Senegal - en rejse om udvikling og læring. En  kort beskrivelse

Tidspunkt: begyndelsen af januar 2024, ca.21 dage (incl. rejsedage). Mulighed for hjemrejse efter 17 dage - også mulighed for forlængelse, hvis man ønsker længere ophold på kysten i Sine Saloum. Dette skal dog aftales ved tilmeldingen.

Rejsen er planlagt således, at vi samlet, incl turleder lander i det nordlige Senegal, hvor vi opholder os i 2 dage i Sine Saloum for at akklimatisere os og får lejlighed til at besøge projekt "Maangi" samt hilse på folk, der har været involveret i projektet.

Vi bor i store hytter med bad og toilet. Hytterne ligger mellem to små fiskerbyer direkte ned til en uspoleret strand. Landskabet er sudansavanne, kystlandskab og mangrove.

Efter det korte ophold rejser vi ned til Casamance, den sydlige del af Senegal og undervejs gør vi ophold (overnatning) for at  få mulighed for at besøge et arkæologisk område, som der endnu ikke er fundet en forklaring på.

Vi fortsætter via Gambia til det skovrige Casamance, hvor vi skal opholde os i to forskellige baser: i en camp inde i skoven ved en animistisk landsby og ude ved Casamance floden i en fiskerlandsby.

Tilbagerejsen er via en anden rute end udturen, således at vi får lejlighed til at se forskellige landskaber og besøge et større marked. Rejsen nordpå er med en enkelt overnatning. Turen slutter i Sine Saloum i den samme camp, hvor vi overnattede på udrejsen. Der er nu mulighed for at rejse tilbage til DK ( efter 17 dages ophold) eller at blive  endnu 4 dage, før vi rejser tilbage til det danske vintermørke.

Rejsens pris - for 21 dage  incl. fly, ophold ( 2-3 x hotel resten campement)  med morgenmad+ aftensmad, transport i landet evt. entréer er på ca. 17.000 kr  med Bruxelle Airlines (Billet for  Humanitær organisation) Rejsen er fuldtegnet.

Tak! Beskeden blev sendt.

bottom of page